Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Kapor s hríbami a šľahačkou

Počet porcií: 4
Čas prípravy: 10 min
Čas varenia/pečenia: 30 min
Potrebujeme:
1 kapor
1 celé maslo
2 ks šľahačky
2 hrste sušených hríbov
korenie na ryby
vegeta

Postup:
Rozporciovaného kapra okoreňte vegetou a korením na ryby, uložte na pekáč, pridajte 2 hrste sušených hríbov (možete aj viac), nakoniec zalejte šľahačkou. Celé prikryte a pečte 20 minúť. Následne odokryte a zagrilujte. Šľahačka musí byť hnedá a hustšia.
Podávajte s chlebom, prípadne s inou prílohou, ktorá každému vyhovuje.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk