| Kapor na zelenine Počet porcií: 4Čas varenia/pečenia: 30 min
 Potrebujeme:
 600 g očisteného kapra
 150 g cibule
 600 g koreňovej zeleniny
 2 dl oleja
 1 dl kečupu
 hladká múka
 vegeta
 mleté čierne korenie
 soľ
  Postup:Kapra rozdeľte na 4 kusy (podkovy), osoľte, okoreňte, obaľte v múke a opečte na olej do mäkka.
 Nakrájanú cibuľu opražte na troche oleja, pridajte očistenú a postrúhanú zeleninu. Ochuťte soľou, vegetou, korením a uduste do polomäkka. Kapra preneste na menší pekáč alebo ohňovzdornej misy, obložte zeleninou, polejte kečupom a pečte pri 150 °C asi 30 min. Ako prílohu podávajte zemiakovú kašu.
 |  |