Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Pečený kapor s jablkami a chrenom

Potrebujeme:
1 kg kapra
100 g chrenu
250 g jabĺk
1 menší citrón
70 g strúhanky
100 g rastlinného tuku
soľ

Postup:
Kapra umyte, osoľte a pokrájajte na porcie, ktoré vložte do nádoby, navŕšte na ne postrúhaný chren premiešaný s olúpanými na plátky pokrájanými jablkami, pokvapkajte šťava u z citróna a nechajte odležať v chladničke 6 hodín. Potom jednotlivé porcie kapra vyberte, obaľte v strúhanke a pomaly opečte na tuku z oboch strán. Nakoniec k porciám kapra pridajte chren s jablkami a so šťavou spoločne dopečte. Pred podávaním navŕšte na porcie kapra jablká s chrenom. Podávajte s varenými zemiakmi.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Výpredajové ceny končia
24.12.2018
akcie skončia za:

Dní Hod Min Sek

reality-sucha-nad-parnou-dom-na-predaj-1

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk