Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Polnočná polievka

Potrebujeme:
1,5 l vývaru z údeného mäsa
½ kg vianočnej klobásy
100 g bôbu
100 g fazule
5 strúčikov cesnaku
hrsť sušených húb
300 g údeného mäsa
100 g mäkkej klobásy
200 g kvasenej kapusty
400 g koreňovej zeleniny

Postup:
Údené mäso uvarte, vyberte a odložte. Do vody z údeného mäsa vložte očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, kolieska vianočnej klobásy, huby, cesnak, kvasenú kapustu a vopred namočené strukoviny. Po uvarení polovicu koreňovej zeleniny vyberte, zmixujte a vložte späť do polievky namiesto zápražky. Krátko povarte. Do hotovej polievky vložte na malé kocky nakrájané údené mäso a na oleji opečenú mäkkú klobásu.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk