Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Kapor na víne

Potrebujeme:
1 menší kapor
1 PL hladkej múky
olej
2 cibule
3 paradajky
2 dl červeného vína
šťava z ½ citrónu
1 bobkový list
soľ

Postup:
Kapra očistite, vypitvite, umyte a pokrájajte na porcie. Jednotlivé porcie osoľte a poprášte múkou. Na rozpálenom oleji opražte po oboch stranách. Preložte na tanier. Vo výpeku opražte nadrobno pokrájanú cibuľu, pridajte olúpané, na osminky pokrájané paradajky a uduste do mäkka. Zalejte vínom, pokvapkajte šťavou z citróna, vložte opražené porcie kapra a chvíľu duste. Podávajte s chlebom.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Výpredajové ceny končia
24.12.2018
akcie skončia za:

Dní Hod Min Sek

©2018 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk