Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Pikantný kapor

Potrebujeme:
800 g kapra
cesnak
40 g hladkej múky
60 g oleja
30 g masla
30 g cibule
cesnak
1 dl vína
kečup
soľ

Postup:
Očisteného umytého kapra osušte, pokrájajte na porcie, osoľte, zľahka obaľte múkou a opečte z oboch strán do ružova. Na masle speňte očistenú posekanú cibuľu, pridajte rozotretý cesnak, podlejte vínom a kečupom, osoľte, nechajte prejsť varom a zalejte na opečené porcie kapra.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Výpredajové ceny končia
24.12.2018
akcie skončia za:

Dní Hod Min Sek

©2018 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk