Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Kapor na provensálsky spôsob

Potrebujeme:
1 kg kapra
2,5 dl červeného vína
1 PL oleja
30 g masla
20 g hladkej múky
100 g šampiňónov
2 cibule
cesnak
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ

Postup:
Víno, olej a roztopené maslo zmiešajte s múkou, pridajte pokrájané šampiňóny, nasekanú cibuľu, rozotretý cesnak, posekanú zelenú petržlenovú vňať, mleté čierne korenie, soľ a to všetko spolu povarte. Pridajte porcie kapra a na slabom ohni uduste do mäkka. Ak je šťava riedka, trocha ju odvarte. Porcie kapra rozdeľte na taniere a polejte hustejšou šťavou. Podávajte s varenými zemiakmi.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk