Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Kapor na rylský spôsob

Potrebujeme:
1 kapor
4 vajcia
70 g sterilizovaných šampiňónov
40 g sterilizovaných kápií
2 PL bieleho vína
hladká múka
tuk na vyprážanie
3 karotky
mleté čierne korenie
soľ

Postup:
Vyčisteného kapra pokrájajte na porcie, ktoré osoľte a okoreňte mletým čiernym korením. Do rozšľahaných vajec zamiešajte sterilizované šampiňóny a sterilizované kapie pokrájané na tenké rezance, rozrieďte vínom, osoľte a pridajte toľko múky, aby vzniklo stredne husté cesto. Pripravené porcie kapra obaľte cestíčkom a hneď vypražte v rozohriatom tuku z oboch strán. Vypražené porcie kapra posypte postrúhanou karotkou.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Akciové ceny skončia
31.10.2018
akcie skončia za:

Dní Hod Min Sek

©2018 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk