Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Kapor na rasci

Potrebujeme:
1 kg kapra
100 g rastlinného tuku
vlažná voda
15 g hladkej múky
zelená petržlenová vňať
rasca
soľ

Postup:
Porcie kapra osoľte, posypte rascou, a v rozohriatom tuku opečte z oboch strán. Opečené porcie vyberte, výpek zaprášte múkou, nechajte zhnednúť a potom zalejte vlažnou vodou. Podľa chuti osoľte a varte, až kým sa hustnúca šťava neoddeľuje od tuku. Pečeného kapra polejte šťavou a posypte zelenou petržlenovou vňaťou. Podávajte so zemiakmi.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk