Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Zasnežená margot

Čas prípravy: 50 min
Čas varenia/pečenia: 35-45 min
Potrebujeme:
Cesto:
1 čokoláda margot
2 vajcia
200 ml mlieka
160 g práškového cukru
2 PL oleja
2 PL rumu
240 g polohrubej múky
1 kypriaci prášok
štipku mletej škorice

Šľahačka:
260 ml šľahačkovej smotany
2 PL kryštálového cukru

strúhaný kokos

Postup:
Nastrúhanú čokoládu, zmiešajte so škoricou. Pridajte cukor zmiešaný so žĺtkami, olej, rum, mlieko, múku, kypriaci prášok, a tuhý sneh vyšľahaný z bielkov. Cesto vylejte na vymastenú a múkou vysypanú formu. Cesto po upečení a vychladnutí pozdĺžne rozrežte na dva pláty.

Viac ako polovicu šľahačky natrite na spodný plát torty a prilepte na ňu druhý plát torty. Zvyšok šľahačky natrite na bok a vrchy torty. Kokosom posypte vrch torty.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Akciové ceny skončia
31.10.2018
akcie skončia za:

Dní Hod Min Sek

©2018 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk