Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Vianočné rezy

Potrebujeme:
120 g práškového cukru
2 vajcia
100 g medu
60 g masla
1 ČL sódy bikarbóny
300 g hladkej múky
100 g sójovej múky
20 g kakaa
1 balíček prášku do pemíka
1 ČL mletej škorice
postrúhaná kôra 1 z citróna
kúsok vanilky

Krém:
2,5 dl mlieka
2-3 PL maízeny
250 g práškového cukru
3 žĺtky
150 g masla
posekané vlašské a kešu orechy podľa chuti
posekané mandle

Pena:
150 g práškového cukru
3 bielky
3 PL ríbezľového lekváru
zavárané višne a broskyne podľa chuti

Postup:
Cukor, vajcia, med, maslo a sódu bikarbónu šľahajte vo vodnom kúpeli. Potom pridajte múku a ostatné prísady a všetko spolu spracúvajte, až kým sa cesto nelepí na lopár. Vypracované cesto rozdeľte na 3 bochníky, každý bochník vyvaľkajte na plát hrubý asi 2 až 3 mm, pomocou váľka preložte na plech vymastený tukom a vysypaný múkou, prečnievajúce zvyšky odkrojte, aby okraje boli úplne rovné, a postupne upečte v stredne vyhriatej rúre. Upečené, ešte teplé rozkrájajte po dĺžke na rovnako široké pásy, ktoré po vychladnutí úplne stvrdnú, no po spojení s krémom znova zmäknú. Pásy striedavo natierajte krémom a penou, povrch potrite krémom a spravte doňho vlnky vidličkou.
Krém: Mlieko, maizenu, 150 g cukru a 2 žĺtky šľahajte nad parou do zhustnutia. Potom odstavte a šľahajte do vychladnutia. Maslo, 1 žĺtok a 100 g cukru vymiešajte do peny a postupne primiešajte uvarenú kašu. Nakoniec do krému zamiešajte ešte posekané vlašské a kešu orechy a mandle.
Pena: Cukor a bielky šľahajte nad parou do zhustnutia, potom pridajte lekvár a šľahajte do vychladnutia. Zavárané ovocie nechajte odkvapkať, odkôstkujte, pokrájajte a zľahka zamiešajte do peny.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk