Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Kapor s kyslou kapustou

Potrebujeme:
4 porcie kapra
40 g rastlinného tuku
2 väčšie cibule
½ kg kyslej kapusty
hydinový vývar
2 ČL mletej červenej papriky
rasca
mleté čierne korenie
soľ

Postup:
Vyčisteného kapra umyte, pokrájajte na porcie, osoľte, okoreňte mletým čiernym korením, prudko opražte v rozohriatom tuku zo všetkých strán a odložte. Vo výpeku speňte cibuľu nakrájanú nadrobno, pridajte kyslú kapustu, mletú červenú papriku, rascu a uduste do polomäkka. Podlejte trochou mäsového vývaru a doduste.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk