Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Kapor na cibuli s citrónom

Potrebujeme:
1 menší kapor
šťava z ¼ citróna
30 g hladkej múky
1 dl oleja
3 cibule
2 dl vývaru
1 ČL kečupu
1 bobkový list
1 feferónka
čierne korenie
soľ

Postup:
Porcie kapra pokvapkajte citrónovou šťavou, osoľte, posypte čiernym korením. Obaľte v múke a opečte z oboch strán na oleji. Opečenú rybu preložte na tanier. Vo výpeku opražte na plátky pokrájanú cibuľu, pridajte bobkový list, posekanú feferónku, podlejte vývarom. Pridajte kečup(paradajkový pretlak) a povarte. Do tejto zmesi vložte opečené porcie kapra a duste v rúre ešte asi 20 minút.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk