Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Štedrovečerná rybacia polievka trochu inak

Potrebujeme:
¼ kg vykosteného kapra
2 rybacie hlavy
150 g ikier alebo mlieča
1 väčšia cibuľa
pór
5 zrniek čierneho korenia
2 mrkvy
1 menší petržlen
kúsok zeleru
8 PL masla
1 dl smotany
2 PL bieleho vína
štipka muškátového kvetu
½ ČL petržlenovej vňate
2 rožky
2 PL hladkej múky
1 PL oleja
soľ

Postup:
Na 4 PL masla orestujte na kolieska pokrájanú cibuľu a bielu časť póru. Zalejte 2 l vody, zvarte, osoľte, pridajte umytú rybu, rybie hlavy, korenie a varte asi 30 min. Sceďte a dajte vychladnúť. Ikry a mlieče uvarte osobitne. Z múky a 2 PL masla pripravte bledú zápražku, zalejte vychladnutým vývarom z rýb a ikier. Rozšľahajte a zvarte.
Očistenú, nadrobno pokrájanú zeleninu krátko poduste na 2 PL masla a vložte do polievky. Pridajte vykostené ryby. Ochuťte vínom, muškátovým kvetom, smotanou.
Podávajte sna tanieroch s nasucho opraženými pokrájanými rožkami, ozdobené petržlenovou vňaťou.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk