Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Potrebujeme:

Cesto:
1 kg hrubej múky
2 dl mlieka
12 dkg smetol
10 dkg cukru
2 dkg droždia
3 žĺtky
citrónová kôra
vanilkový cukor

Plnka 1:
25 dkg slivkového lekváru
citrónová kôra

Plnka 2:
25 dkg mletých orechov
3 dkg piškótových omrviniek
2 dl mlieka
8 dkg kryštálový cukor
vanilkový cukor
citrónová kôra

Plnka 3:
20 dkg mletého maku
2 dl mlieka
12 dkg cukru
1 dkg masla
vanilkový cukor
trochu citrónovej kôry

Plnka 4:
30 dkg tvarohu
8 dkg kryštálového cukru
8 dkg masla
2 dkg hrozienok
2 žĺtky
2 bielka
vanilkový cukor
citrónová kôra

Postup:
Do vlažného mlieka pridajte 1 ČL kryštálového cukru, rozmrvené droždie, premiešajte a nechajte vzísť kvások (15 min.). Kvások pridajte k múke spolu so smetolom, zvyšným cukrom, žĺtkami a vypracujte cesto, ktoré nechajte na teplom mieste vykysnúť (asi 30 min.)
Vykysnuté cesto rozdeľte na 5 dielov. 4 kusy rozvaľkajte asi na hrúbku 2 mm a do remoskovej formy ukladajte postupne na to plnky. Pričom plnku 2 a 3 uvarte. Na vrch dajte 4 plnku, ktorú vyšľahajte. Z piateho dielu cesta urobte mriežky. Pečte asi 1 hod. vo vyhriatej rúre. (v elektrickej rúre pri 180 °C, v teplovzdušnej rúre pri 160 °C, v plynovej rúre na stupni 3)

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Akciové ceny skončia
31.10.2018
akcie skončia za:

Dní Hod Min Sek

©2018 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk