Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Cesnakový kapor na smotanových zemiakoch

Čas prípravy: 60 min
Potrebujeme:
1 stredný kapor zbavený vnútorností
1 kg varených zemiakov
5 dl smotany
100 g masla
½ hlavičky cesnaku
mleté biele korenie
soľ

Postup:
Kapra umyte, osušte a nakrájajte na menšie porcie. Do každého kúska urobte nožom niekoľko pozdĺžnych zárezov. Väčšiu časť olúpaných strúžikov cesnaku nakrájajte na plátky a vložte ich do zárezov v mäse. Porcie osoľte a okoreňte. Dno maslom vymasteného pekáčika poklaďte uvarenými zemiakmi nakrájanými na plátky hrubé asi 1 cm, jemne ich osoľte, okoreňte a posypte prelisovaným zvyškom cesnaku. Na zemiaky rozložte porcie kapra. Zemiaky s kaprom zalejte smotanou a každú porciu kapra poklaďte kúskom masla. Pekáč vložte do rúry vyhriatej na 170 °C a pečte dozlata.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk