Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Kapor na francúzsky spôsob

Potrebujeme:
1 menší kapor
½ kg zemiakov
1 PL tuku na vymastenie misy
2 vajcia uvarené na tvrdo
50 g strúhaného syra
1 citrón
1 PL masla
citrónová šťava
2 PL kôpru posekaného nadrobno
zelená petržlenová vňať
potlčená rasca
soľ

Postup:
Očistené zemiaky pokrájajte na osminky a uvarte v osolenej vode. Sceďte, poukladajte do vymastenej ohňovzdomej misy, posypte 1 uvareným vajcom na tvrdo, ktoré posekajte nadrobno, postrúhaným syrom a potlčenou rascou a navrch uložte porcie očistené ho a umytého kapra. Každú porciu niekoľkokrát narežte, do otvorov poukladajte plátky citróna, osoľte, posypte zelenou petržlenovou vňaťou, pokvapkajte rozpusteným maslom a citrónovou šťavou, vložte do vyhriatej rúry a upečte do mäkka. Hotové porcie kapra ozdobte druhým uvareným vajcom a posypte kôprom.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Akciové ceny skončia
31.10.2018
akcie skončia za:

Dní Hod Min Sek

©2018 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk