Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Pikantné pstruhy

Potrebujeme:
4 pstruhy
šťava z 1 citróna
worčestrová omáčka
3 klinčeky
3 strúčiky cesnaku
5 PL oleja
petržlenová vňať
kari korenie
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ

Postup:
Pstruhy očistíme, vypitvite a umyte pod tečúcou vodou, dobre osoľte, pokvapkajte šťavou z citróna, okoreňte, posypte kari korením, mletou červenou paprikou, pokvapkajte worčestrovou omáčkou a do každého pstruha vložte klinček, niekoľko plátkov cesnaku a zelenú petržlenovú vňať. Potom pstruhy prudko opečte na rozpálenom tuku z oboch strán. Podávajte s čerstvým zeleninovým šalátom.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Výpredajové ceny končia
24.12.2018
akcie skončia za:

Dní Hod Min Sek

©2018 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk