Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Vianočná rybacia polievka 2

Potrebujeme:
15 dkg očisteného kapra
1 hlavu z kapra očistenú bez žiabrov
20 dkg vnútorností z kapra
5 dkg zelera
5 dkg mrkvy
5 dkg petržlenu
10 dkg masla
15 dkg hladkej múky
mletý muškátový kvet
2 dcl sladké smotany
polievkové korenie
petržlenová vňať
smažené kocky z rožkov alebo žemle
soľ

Postup:
Varte hlavu, mäso a zvlášť rybie vnútornosti v osolenej vode. Nechajte vychladnúť a oberte mäso a vnútornosti nakrájajte na menšie kúsky. Koreňovú zeleninu uvarte domäkka a nakrájajte na rezance. Pripravte svetlú zápražku, pridajte muškátový kvet a za stáleho šľahania metličkou prilievajte precedený vývar z rýb a zeleniny. Priveďte do varu a ešte povarte minimálne 40 min. Ku koncu pridajte korenie, prilejte smotanu, osoľte, pridajte nakrájané mäso a vnútornosti a dochuťte soľou a polievkovým korením. Môžete polievku aj nahladko rozmixovať. Podávajte z nakrájaným a osmaženým rožkom alebo žemľou a zdobte petržlenovou vňaťou.

TIP: Môžete to vyriešiť tak, že z jedného kapra hlavu aj vnútornosti, na kúsky kapra odkosťujte tiež celé rebrá so zvyškami mäsa.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk