Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Úžasné perníky

Potrebujeme:

400 g hladké múky, 140 g práškového cukru, 50 g masla, 2 - 3 PL tekutého medu, 2 vajcia, sóda (alebo prášok do pečiva), 1 ČL perníkového korenie.

Takto pripravené cesto necháme par hodín odležať ale možme použiť aj hneď. cesto si royvaľkáme na hrúbku asi 3mm a vykrajujeme medovníčky.Na vymastený plech ich ukladáme približne s 2 cm medzerami aby sa nám pri pečení nezlepili dokopi.Po vybratí perníkou z rúry ich necháme trošku vychladnúť a tak ich pozbierame z plechu.
Keď máme všetky upečené tak ich postupne natierame džemom a lepíme dvojice.Nakoniec ich celé omočíme v čokoláde a necháme stuhnúť.

Tieto perníky odporúčam piecť aspoň týždeň pred konzumáciu aby dobre zmekli....ale to čakanie stojí zato......mňam

lubika

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk