Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Vyprážaný kapor

Potrebujeme:
600 g kapra
40 g hladkej múky
100 g strúhanky
80 g masti na vyprážanie
½ dl mlieka
1 vajce
citrón
soľ

Postup:
Kapra očistite, hlavu odrežte, vnútornosti vypitvite. Kapra opláchnite, čistou utierkou osušte, pokrájajte na kúsky, osoľte a nechajte asi 15 minút stáť. Potom rybu obaľte múkou, vajcom rozšľahaným v mlieku a strúhankou a vyprážajte. Podávajte so zemiakovým alebo s majonézovým šalátom a s mesiačikom citróna.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk