Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Kapor v aspiku

Potrebujeme:
600 g kapra alebo sumca
100 g koreňovej zeleniny
ocot
citrón
voda
zelená petržlenová vňať
celé čierne korenie
soľ

Postup:
Očistenú vypitvanú rybu buď pokrájajte na niekoľko častí, alebo, ak je menšia, vložte v celku do vriacej vody, v ktorej sa varí očistená a pokrájaná koreňová zelenina, korenie, ocot a soľ. Rybu varte 8-10 minút (podľa veľkosti). Po uvarení ju vyberte a nechajte vychladnúť. Vychladnutú rybu poukladajte na misu, ozdobte kolieskom vajca uvareného na tvrdo, kolieskami citróna, zelenou petržlenovou vňaťou, uvarenou mrkvou, zalejte vlažným aspikom a nechajte stuhnúť.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk