Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Kapor na anglický spôsob

Potrebujeme:
1 kg kapra
100 g masla
2 dl hovädzieho vývaru
1 citrón
1 cibuľa
pečeň z kapra
sardelová pasta
1 ČL paradajkového pretlaku
2 dl červeného vína
½ ČL kari
muškátový orech
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ

Postup:
Porcie kapra osoľte, okoreňte, obaľte posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a duste na polovici masla. Počas dusenia podlievajte hovädzím vývarom a kvapkajte citrónovou šťavou. Na druhej časti masla osobitne upražte pokrájanú cibuľu, posekanú zelenú petržlenovú vňať, posekanú pečeň z kapra, sardelovú pastu a paradajkový pretlak. Okoreňte postrúhaným muškátovým orieškom, zalejte vínom. Uvarenú zmes pretrite cez sito. Nakoniec pridajte karí a šťavu z duseného kapra, zohrejte a nalejte na porcie kapra rozložené na mise. Podávajte s opečeným chlebom.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk