Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Filé na slanine a cibuli

Potrebujeme:
130 g prerastanej údenej slaniny
2 cibule
600 g rybieho filé
hydinový vývar
1 dl kyslej pochúťkovej smotany
citrónová šťava
vňať z mladej cibulky
½ ČL kari korenia
mleté čierne korenie
soľ

Postup:
Prerastenú údenú slaninu pokrájajte na malé kocky, vyškvarte, do výpeku pridajte cibuľu pokrájanú nadrobno a rybie filé pokrájané na malé kúsky. Všetko osoľte, okoreňte mletým čiernym korením a karí, podlejte vývarom, pokvapkajte smotanou a citrónovou šťavou, krátko poduste a posypte posekanou vňaťou z mladej cibuľky. Podávajte s udusenou ryžou a hlávkovým šalátom.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk