Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Kapor na zelenine

Počet porcií: 4
Čas varenia/pečenia: 30 min
Potrebujeme:
600 g očisteného kapra
150 g cibule
600 g koreňovej zeleniny
2 dl oleja
1 dl kečupu
hladká múka
vegeta
mleté čierne korenie
soľ

Postup:
Kapra rozdeľte na 4 kusy (podkovy), osoľte, okoreňte, obaľte v múke a opečte na olej do mäkka.
Nakrájanú cibuľu opražte na troche oleja, pridajte očistenú a postrúhanú zeleninu. Ochuťte soľou, vegetou, korením a uduste do polomäkka. Kapra preneste na menší pekáč alebo ohňovzdornej misy, obložte zeleninou, polejte kečupom a pečte pri 150 °C asi 30 min. Ako prílohu podávajte zemiakovú kašu.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk