Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce 2018.

Pstruhy v alobale 

Potrebujeme:
4 pstruhy
40 g oleja
30 g masla
80 g šampiňónov
120 g paradajok
120 g jabĺk
½ dl bieleho vína
alobal
zelená petržlenová vňať
soľ

Postup:
Očistené a vypitvané pstruhy opláchnite, osoľte a opečte v rozohriatom oleji z oboch strán. Na maslo dajte sparené hlavičky šampiňónov, olúpané paradajky pokrájané na kolieska a očistené jablká pokrájané na plátky. Zmes trocha poduste a vyberte. Do zvyšnej šťavy pridajte posekanú petržlenovú vňať a víno. Na 4 kúsky alobalu rozložte opečené pstruhy, na ne navrstvite zmes šampiňónov s paradajkami a jablkami a povrch polejte vínovou šťavou so zelenou petržlenovou vňaťou. Alobal dobre uzavrite , balíčky uložte na pekáč a upečte vo vyhriatej rúre. Podávajte v alobale so zemiakmi.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk