Predaj umelých vianočných stromčekov na Vianoce.

Zázvorový kapor

Potrebujeme:
porcie kapra
cibuľa
najemno nastrúhaný zázvor
hladká múka
maslo
citrónová šťava
petržlenová vňať
soľ

Postup:
Porcie kapra umyjeme, osušíme a posypeme jemne nastrúhaným zázvorom, posolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme 40 minút odležať a obalíme v múke. Maslo si roztavíme na panvici a kapra z oboch strán opečieme. Cibuľu olúpeme, nakrájame na kolieska a osmažíme na výpeku. Porcie kapra na tanieri posypeme osmaženou cibuľkou a nasekaným petržlenom.

predaj vianočných stromčekov, vstup do internetového obchodu

Predaj vianočných stromčekov začne
1.9.2019
a to za:

Dní Hod Min Sek

©2019 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk